New You, Food & Coaching is opgezet door Joyce van Assen, maar wie is Joyce eigenlijk en wat is haar drive om mensen te coachen? We laten haar zelf aan het woord.

Sinds enkele jaren geef ik trainingen bij Allround Training Ede. Ik ontdekte dat ik niet de enige persoon ben die allerlei voeding gerelateerde klachten had. Zelf heb ik namelijk al jaren een haat-liefde verhouding met eten door ziektes zoals PDS (prikkelbare darm syndroom) en Hypothyriodie (traag werkende schildklier). Tijdens mijn HBO-opleiding ‘Biologie en Medisch Laboratorium Onderzoek’ heb ik een goede basiskennis op over voeding, planten en het menselijke lichaam opgedaan. Door het behalen van deze opleiding mag ik de titel Bachelor of Science dragen. Daarnaast heb ik een opleiding Orthomoleculaire voeding gevolgd en met succes afgerond. Hierdoor ben ik in staat om goede voedingsadviezen op maat te geven. Je bent nooit uitgeleerd, daarom ben ik constant mijzelf aan het ontwikkelen zodat ik je nog beter van dienst kan zijn. Begin 2016 heb ik diverse Nutrition and Health courses gevolgd aan de Wageningen Universiteit en hiervoor certificaten behaald. Naast voedingsdeskundige ben ik ook een Fitvak gecertificeerde trainer.

Ik ben een ondernemende jonge vrouw die naast het geven van trainingen regelmatig aan hardlopen, wandelen en krachttraining doet. Ik sta graag in de keuken, ben dol op lekker en bovenal gezond eten. Ik vind het heerlijk om nieuwe gerechten samen te stellen of bestaande recepten aan te passen naar mijn eigen wensen of de wensen van mijn cliënten.

Mijn ervaringen als trainer, mijn kennis op het gebied van voeding in combinatie met mijn liefde voor koken vormen de ideale combinatie om als coach mensen te begeleiden naar een gezonde, prettige levensstijl!

Kenmerken: vrolijk, energiek, motiverend, meelevend, recht door zee, sportief en niet geheel onbelangrijk mensgericht!

Opleidingen:

  • Biologie en Medisch laboratorium techniek BSc (HAN)
   • minor sport & voeding
  • Orthomoleculaire voeding (Civas)
  • Nutrition & health courses (Wageningen University)
  • Fitvak A (EFA)
  • Obesitas, eetverslaving en gedragsverandering (Start2Move)
 • Leefstijl & preventie Adviseur (EFAA)
 • Stresscounselor (CIVAS)