Hieronder de diensten die ik aanbied. Wanneer je niet zeker weet of wat jij wilt past in mijn aanbod, neem dan gerust contact op, dan zoeken we naar een passende oplossing.

Voedingsbegeleiding

Op voeding wordt gecoacht aan de hand van jou leven. Iedereen is uniek en hierdoor heeft een ieder andere voeding nodig. Er is enorm veel kennis over voeding en er zijn enorm veel mensen die claimen dat zij de oplossing hebben. Er zijn tientallen, zo niet honderden, merken afvalshakes en dieetpillen en toch wordt obesitas een steeds groter probleem. Er zijn meer welvaartsziekten in de wereld als ooit te voren, denk hierbij aan kanker, allergieën, PDS maar ook ziekte van crohne en astma. We hebben een andere levensstijl als onze grootouders en hierop dient onze voeding aangepast te worden. Er zijn enorm veel kunstmatige toevoegingen aan ons eten wat een overgevoeligheidsreactie opwekt van ons lichaam. Samen gaan we terug naar de basis, goede voeding om je lichaam de stoffen te geven welke het nodig heeft.

Duidelijke pakketten, waarbij het duidelijk is wat je kunt verwachten. Iedereen is anders en heeft daardoor andere behoeften. Om precies deze reden zijn er verschillende pakketten samen gesteld. Als je iets anders in gedachten hebt of een leuk voorstel hebt mag je me natuurlijk altijd een e-mail sturen, bellen of contact opnemen via de contactpagina.

De voorkeur ligt altijd bij trajecten omdat je werkt aan een duurzame oplossing met blijvende resultaten. Er bestaat geen quick fix (snelle oplossing) als het om gezondheid gaat. Samen werken naar een doel waar de resultaten blijvend zijn! Of het nu afvallen, aankomen of 5 km hardlopen is, de inzet is hetzelfde.

Voor meer informatie over de prijzen van de voedingscoaching pakketten klik je hier. 

Groepsvoorlichtingen.

Wilt u een lezing organiseren voor bijvoorbeeld uw vereniging of bedrijf? Uw werknemers helpen bij een gezondere levensstijl? Of betere sportprestaties voor het team? Groepsvoorlichtingen worden gegeven op locatie en kunnen op uw wensen worden aangepast. Voorbeelden zijn: Wat is gezonde voeding? Wat heb ik voor een wedstrijd of training nodig? Welke voeding hebben mountainbikers nodig? Daarnaast heb ik een voorlichtingsreeks ontwikkeld waarbij diverse onderwerpen worden aangesneden zoals macro-nutriënten, micro-nutriënten, voedingsmiddelen en de diverse voedingshypes van dit moment.

Wilt u meer informatie over het organiseren van een voorlichting op locatie? Neem dan contact met mij op.