Een duidelijke en eenduidige aanpak is belangrijk zodat je weet wat je kunt verwachten. Hieronder kun je kort een overzicht vinden over wat je kunt verwachten, mijn werkwijze en de resultaten.

Wat kun je van mij verwachten?

Doelen: Gezamelijk stellen we doelen op waar we aan gaan werken. Dit kan dus op ieder vlak zijn.

Plan: Aan de hand van de meting en de gestelde doelen stel ik een persoonlijk plan op met alle mogelijke handvatten die nodig zijn.

Kennis: Ik draag kennis over zodat deze je deze kennis de rest van je leven kunt toepassen.

Werkwijze voedingscoaching:

Vragenlijst: Deze vragenlijst geen mij een goed en duidelijk beeld waar we aan kunnen werken.

Voedingsdagboek: Om je huidige voeding goed in kaart te brengen vraag ik je om een voedingsdagboek bij te houden.

1e consult: Bespreken van de vragenlijst en het voedingsdagboek, aan de hand daarvan gaan we doelen stellen en maken we afspraken over de aanpak. Tijdens dit consult hebben we ook een meting (het startpunt). Aan de hand van al deze gegevens werk ik je persoonlijke plan uit welke je op de mail van mij ontvangt.

Wekelijks contact: Wekelijks is er een contact moment, hier kunnen vragen gesteld worden en zaken waar je tegen aan loopt worden besproken.

Vervolg consult: Tijdens de vervolgconsulten bespreken we de voortgang, verbeterpunten, is er een meting en maken we nieuwe uitvoeringsafspraken.

Resultaten?

Klachten: Wanneer je voedingsgerelateerde klachten hebt, zullen deze verminderen of zelfs verleden tijd zijn.

Doelen: Het behalen van de gestelde doelen, voorbeelden hiervan zijn: vetpercentage verlagen, meer spiermassa, aankomen of betere sportprestaties.